Produkty

Buď originálny aj oblečením

Niekedy ma vie naozaj rozčúliť, akí sú všetci ľudia rovnakí. Každý sa tvári, že hľadá originalitu. Ale v skutočnosti chce každý len zapadnúť do spleti akože originálnych ľudí, ktorí sa tvária, že sú iní. A že sú niečo viac ako ostatní. Ľudia často nechápu, že originalita je niekde úplne inde. Ja osobne si myslím, že je v maličkostiach, ktorými sa každý deň obklopujeme. Nie je to niečo od veci. Je to niečo, čo máme radi. Chceme to mať radi, pretože je to naša súčasť. Práve preto sa snažím, aby moje oblečenie bolo stále originálne, ale nie spôsobom, ktorý preferujú iní ľudia. V obchodoch predsa stále narazíte len dookola na to isté. Koho by to vôbec bavilo? Preto nemôžem chodiť do obchodov, ktoré sú známe masovou výrobou.

motýl

Snažím sa nájsť kúsok, ktorý by nikto iný nezohnal. Nemusí to byť vyslovene niečo staré, ale je pravda, že sekáče sú tou najlepšou voľbou, kde niečo takéto zohnať. Verím tomu, že mnohí z nás si potrpia na niečo iné, originálne, neopakovateľné a navyše ešte aj za ohromne nízku cenu. Čo ma ale trápi je, že aj sekáče sú poslednú dobu dosť populárne. To sa už človek naozaj nemôže spoľahnúť vôbec na nič. Dokonca ešte aj celebrity chodia nakupovať do sekáčov, pretože tým šetria životné prostredie.

Dospela som teda k tomu, že si budem musieť začať veci vyrábať sama. To je však problematické, pretože nie som veľmi dobrá v šití a hoci mám skutočne veľmi veľa nápadov, nejako sa mi nedarí ich zrealizovať. Preto som si povedala, že to musím vymyslieť úplne inak. Musím prísť na to, ako nosiť oblečenie, ktoré je skutočne iba moje. Ako zázrakom mi však hneď napadla potlač tričiek. Len takto si zabezpečím originálny kúsok bez toho, aby som musela ničiť moje prsty ihlou a niťou.

pták

Presne takto môžem mať na oblečení osoby, ktoré ma inšpirujú, ale aj moje obľúbené citáty či dokonca vtipné poznámky, ktoré mám len v hlave.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup