Business

Ochrana pre moju vášeň

Samozrejme aj tu sa oplatí dôkladne preštudovať možnosti a ponuky, ktoré nám poisťovňa urobí. Konkurencia na tomto poli je naozaj veľmi vysoká, a preto sa oplatí všetko veľmi starostlivo zvážiť.

motorka

Preto si urobíme taký malý prieskum.
Jednostopové stroje spadajú pod rovnakú novelu zákona, takže sa platbe PZP jednoducho nevyhnete.Ale aj to sa dá zjednať veľmi lacno. Z dlhodobého hľadiska tak ušetríte celkom peknú sumu peňazí, ktorá sa vám bude hodiť pre kúpu doplnkov a ďalšiu starostlivosť o vášho miláčika.
Rad spoločností vám ponúkne bonusy, ktoré môžete čerpať, čo so sebou nesie tiež podmienky. Väčšinou sa jedná o jazdu bez nehôd, čo je dosť podobné ako u automobilu. Vďaka tomu sa dočkáte zliav, ktoré vám zrazia cenu za mesačnú platbu veľa nadol.

To bude potom radosť vyraziť na cesty s vetrom o preteky.
Ale čo mladí začiatočníci, ktorých sa tieto bonusy netýkajú? Mnohí z nich nemá až takú veľkú orientáciu v produktovej ponuke a navyše kvalitné nákupný stoja aj veľa času. Pritom to môže byť tiež veľmi jednoduché, stačí nájsť len najlepší internetový porovnávač, ktorý urobí všetku prácu za vás.

Všetkým vodičom bez rozdielu sa oplatí vyskúšať online kalkulačku, ktorá im ušetrí nervy a čas a vďaka nej získajú behom pár minút prehľad a tú najvýhodnejšiu a najlacnejšiu ponuku na trhu. Máme pre vás jeden tip, skúste túto stránku,, ktorá je veľmi prehľadná.

Sezónne poistenie už nie je problém
Motorka je krásny naleštený stroj, ktorý ale nejazdí celý rok. Väčšinou ju máte počas dlhej zimy schovanú v garáži, kde odpočíva a čaká na prvé teplejšie jarné dni. V tom prípade by ste uvítali skôr sezónne PZP, ktoré v dnešnej dobe ponúka už rad spoločností. Prispôsobíte sa tak situácii a budete môcť počas krásnych dní smelo vyraziť na cesty.

pojištění

V praxi to funguje tak, že zabezpečenie máte na celý rok, ale platíte iba za vopred a presne stanovené mesiace, ktoré si sami určíte, pretože viete, že v tú dobu budete jazdiť. Veľkou výhodou je, že stroj nemusíte odhlasovať z registra vozidiel, čím sa vyhnete aj odovzdaniu registračných značiek do depozitu.
Pokiaľ si zvolíte túto možnosť, je potrebné počítať s návštevou poisťovne, pretože kalkulačky http://www.e-kalkulacky.cz/cs/7-vedecke-kalkulacky túto variantu neponúkajú.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup